hari-hari dalam hidupku

"hasbunallahu wa ni'mal wakiil, ni'mal maula wa ni'man nashir.. cukuplah Allah sebagai penolong kami, sebaik-baik pelindung dan Dialah sebaik-baik pembantu"

Sep 19, 2009

Trial SPM '09

selama 3 minggu otak aku sibuk berfikir untuk trial.. dan memerah segala isi2 maklumat yang dah dibace sblm g trial.. pergh.. mmng penat.. takut sngt trial.. sbb result trial sngt berguna.. tp dlm masa kita serius dan cuak exam trial, ada jugak beberapa hamba Allah kat sekolah aku ni yg buat2 mcm x kisah tentang trial.. yg paling teruk nye, ramai yang ponteng exam trial yang sngt penting ni.. dah la tuh, 1st day trial exam BM pun x dtg.. dorng ingt bleh suka2 nak amik atau x ke.. ish, x faham betul dgn prangai kwn2 yg masih x sedar2 lg.. nak kate dah tegur, mmng dah berbuih cikgu nasihatkan dorng..

1st day trial mmng cuak.. mmng kebiasaannya aku akan takut sngt2 nak msk dewan peperiksaan.. tp lepas kertas 1 BM, aku dah ok dah.. hehe.. ni jadual trial skolah aku.. em soalan trial aku x guna soalan ppd..

ni lah jadualnya.. aku amik 13 subjek.. jumlah paper yg diambil, em 28 paper kot.. huhuhu.. penat.. harap2 aku dpt mencapai target aku.. amin..
kepada kwn2 aku yg len, harap korng dpt result yg gempak ok..
kalo ade yg x brape ok, msh belum terlambat lg untuk mencapai target.. erm.. lambat aku update blog ni.. bz sngt slame 3 minggu.. :)

1 comment:

zida said...

uhuh~cuak kebebeh la pulak~
neway,gud luck sis!
;)
doakan kejayaan klte sume!